Pitanja i odgovori

  • 11. lipnja 2018.

Kolike su šanse da se izgubljeni ključevi vrate putem centrale za izgubljene ključeve?

Centar Izgubljeni ključ funkcionira 100% ali statistika u drugim zemljama je pokazala da se 3% izgubljenih ključeva nikada ne nađe. (izgubljeni u moru, rijekama, kanalima itd…).

Izgubio/la sam ključeve, kako mogu znati da li su ključevi stigli u centar izgubljeni ključ?

Po pronalasku ključeva, obavijestiti ćemo Vas na kontakt koji ste nam ostavili pri registraciji (sms, email ili telefon)

Koliko traje dok se izgubljeni ključevi vrate vlasniku?

Po primitku ključeva, centar izgubljeni ključ će upakirati ključeve i poslati na Vašu adresu već slijedeći radni dan. Naravno treba računati vrijeme pronalaska ključeva i transporta do centra Izgubljeni ključ. U prosjeku 5 radnih dana vlasnik dobije svoje ključeve.

Funkcionira li centrala za izgubljene ključeve i u inozemstvu?

Skoro u svim zemaljama europske unije već postoji ovaj sistem i inozemne pošte su upoznate sa privjescima za ključeve.

Dobila/o sam privjesak na dar. Kako ga registrirati?

Najlakše bi bilo da naručitelj već unaprijed javi na koje ime će se registrirati koji privjesak. Ako ste dobili privjesak koji nije registriran na vaše ime, potrebno je registrirati serijski broj na privjesku. Možete nas nazvati, poslati mail ili putem online obrasca na internet stranici privjesak.com. Radi Vaše sigurnosti, molimo pošaljite nam ime i adresu i kontakt osobe na koju je registriran privjesak.

Kako mogu produžiti ugovor?

Pet godina od dana Vaše uplate, tvrtka Brzo Nađi d.o.o. će Vam poslati ponudu i uplatnicu o produženju ugovora na slijedećih pet godina.